Vieri blogg

Vieri vokser

6. august 2021

Selskapet har spesialisert seg på EHF-meldingsformidling rundt innkjøpsprosess og har tatt posisjon som markedsledende pr. 2021. Kundeveksten i selskapet og utvikling av Vieri software går i takt med den økende mengden av EHF-transaksjoner. Derfor ser vi nå etter flere folk til selskapet, og da først og fremst utviklere i denne omgang.

Utviklingsteamet er lokalisert i Stavanger på FOMO.

Klikk for å gå til fomo.no

Del artikkel:

Er du klar for ny jobb hos oss?

Teamet i Stavanger består av de to gründerne av Vieri AS, som har utviklet Vieri Bestilling og Vieri Katalog. Softwaren er bygget på moderne teknologi og teamet drives fleksibelt slik at alle får jobbe med det de er gode på og med oppgaver de ønsker å bidra på. Vieri AS fusjonerte i 2021 med Vieri Purchasing AS (Vieri AS i dag) som har vært forhandler av Vieri programvaren siden den kom på markedet. Nå er all utvikling, drift, salg og admin i et selskap: Vieri AS – To avdelinger – FOMO Stavanger og Oslo Kværnerbyen.

Det er fullt fokus i alle ledd i selskapet med et felles mål: være best på software for innkjøpsprosess.

Vi har ansatte med lang fartstid innen bransjen og vi kan stolt kalle oss spesialister av rang. Dette blir stadig bekreftet av kunder som sender tilbakemeldinger på meget god brukervennlighet på all software og høy servicegrad på support.

 

Her kan du lese mer om stillingen og søke jobb hos oss eller del denne artikkelen med noen du tenker kan være aktuell for å bli en del av Vieri teamet.

Hei!

La oss ta en prat om hvordan VIERI kan forenkle din hverdag!

Ring eller send en mail, om du ønsker kan vi ta et videomøte hvor vi også kan gi deg en demo på våre løsninger

salg@vieri.no

23 62 88 00

Book en demo