Vieri blogg

Nytt partnerskap: Slik skal Compello og Vieri spare bedrifter for mye tid

17. november 2023

Vieri og Compello går sammen for å revolusjonere bestilling-til-betaling.

Compello er bransjeledende leverandør innen fakturahåndtering. Gjennom dette partnerskapet kan vi tilby en sammenhengende og forenklet innkjøps- og betalingsprosess til våre kunder.

Ved å kombinere vår kollektive ekspertise, tilbyr vi en løsning som gir markedets mest helhetlige systemstøtte innen innkjøp til betaling.

Effektiv innkjøpsprosess

– Dette samarbeidet gir oss mulighet til å ivareta hele verdikjeden knyttet til et innkjøp, fra regnskapsdata til ordrematch mot inngående fakturaer. Sammen med Compello, vil vi være best i klassen for både innkjøp og faktura – i én enhetlig løsning, sier Brikt Grendar, CEO i Vieri.

Sammen skaper Vieri og Compello en kraftfull enhet som leverer en sømløs, effektiv og integrert innkjøp-til-betalings prosess.

– Jeg er utrolig glad for vårt samarbeid med Vieri. Det gir oss en unik mulighet til å kombinere styrkene fra begge selskapene og tilby en markedsledende løsning for våre kunder, sier Torgeir Letting, CEO i Compello.

Nysgjerrig? Book en demo og opplev synergien mellom Compello og Vieri i aksjon!

Integrert løsning sparer tid

– Ved å sikre én løsning for ordreprosess og betaling, vil vi spare virksomheter for store mengder tid, sier Grendar.

Løsning er bygget på EHF formatet og PEPPOL infrastruktur, som forenkler samhandling mellom kjøpere og leverandører, og sikrer en automatisert og integrert verdikjede.

Med Vieri Bestilling og Compello’s automatiserte fakturahåndtering, kan våre kunder forvente høy grad av automatisering, ikke bare innen innkjøp, men også ved håndtering av fakturaer.

Se hvordan flyten vil være her: 

Hei!

La oss ta en prat om hvordan VIERI kan forenkle din hverdag!

Ring eller send en mail, om du ønsker kan vi ta et videomøte hvor vi også kan gi deg en demo på våre løsninger

salg@vieri.no

23 62 88 00

Book en demo